Gordijnen Haarlem

De Huiscomponist® onderscheidt zich in prijs, omdat er voor ieder budget een overgordijn te koop is. Van het huismerk dat kan worden besteld tot aan de middenklasse en de bekende merken. Bij elk overgordijn zitten wij onder de adviesprijs.

De Huiscomponist heeft een grote collectie aan overgordijnen.
Ze zijn er in talloze kleuren verkrijgbaar. Gordijnen zijn er in verschillende soorten. Uni-, ton sur ton-, ingeweven en vel gekleurde overgordijnen. Al onze overgordijnen zijn op maat bestelbaar.

Overgordijnen zijn tijdloos. Klassiek of modern, cottage of vintage, er is in de Hometrend collectie altijd een stof die bij uw interieur past. Met een bijpassende gordijnroede maakt u uw gordijnen af.
Naast de verduisterende en isolerende werking zijn gordijnen ook gewoon mooi en maken het interieur af. Ook niet onbelangrijk is de goede akoestische werking van gordijnen, zo is dat ook het geval met bijvoorbeeld tapijt.
Onze collectie gordijnen is compleet met alle soorten gordijnen en bevat uiteraard ook mooie en handige rolgordijnen en vouwgordijnen.

Collecties Overgordijnen

Onze collecties bieden u een mogelijkheid om voor u het juiste product te kiezen, tegen een zeer voordelige prijs.
De basic collectie biedt u een zeer goedkoop assortiment dat voor iedereen toegankelijk is. Bovendien heeft u hier al gauw korting tot 25%!
Onze huiscollectie bestaat uit een voorraad eigen overgordijnen van topkwaliteit en op maat gemaakt, tegen een lage prijs. Hier loopt uw korting op tot 20%!
Daarnaast hebben wij een merk collectie waar wij diverse topmerken verkopen en waar u veel kunt samenstellen naar eigen wens, bovendien ontvangt u hier al gauw korting tot 15%!

Twijfel niet en kom naar onze winkel in Haarlem en overtuig u zelf !!

Gordijn showroom

Rough_nj2014_trendthumb Authentic_nj2014_trendthumb Original_nj2014_trendthumb

 

Behang offerte

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.