• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Hometrend Haarlem verkoopt horizontale jaloezieën in alle kleuren en maten. Ze zijn mogelijk voor elk type raam. Horizontale jaloezieën geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloezie breedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl.

Showroom vol raammode

In onze recent vernieuwde showroom kunt u werkelijk alles vinden op het gebied van raammode en raamdecoratie. De collecties gordijnen en jaloezieën zijn een compleet beeld wat er vandaag de dag te koop is. Voor het beste advies en om u de juiste informatie te geven nodigen wij u graag uit om onze showroom in haarlem te bezoeken.

Montage

Wij beschikken wij over professionals die uw jaloezieën vakkundig monteren. Voorafgaand van het monteren vindt een exacte meting plaats om ervoor te zorgen dat u product de juiste maten heeft.

Korting op onze collecties Horizontale Jaloezieën

Bij ons heeft u de keuze uit drie collecties horizontale jaloezieën.
De basic collectie biedt u een assortiment zeer goedkope horizontale jaloezieën die voor iedereen toegankelijk is. Bovendien heeft u hier al gauw korting tot 25%!
Onze huiscollectie bestaat uit een voorraad eigen producten van topkwaliteit tegen een lage prijs. Hier heeft u korting op tot 20%!
Tot slot onze merk collectie. Dit zijn de grootste topmerken, zoals Luxaflex, die veel mogelijkheden bieden qua samenstelling van uw horizontale jaloezieën. Hier ontvangt u al gauw korting tot 15%!

Onze showroom in Haarlem is ook op zondag open! Gratis parkeren voor de deur!

jaloezieën haarlem

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.