• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Inbetween gordijnen

Hometrend onderscheidt zich in prijs, omdat er voor ieder budget een inbetween gordijn te koop is. Van het huismerk dat kan worden besteld tot aan de middenklasse en de bekende merken. Bij elk inbetween gordijn zitten wij onder de adviesprijs. Hometrend heeft een grote collectie aan inbetweens. Ze zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en patronen. Al onze inbetween gordijnen zijn op maat bestelbaar. Inbetweens zijn goed te combineren met een stel overgordijnen. Wij adviseren u graag, zodat uw gordijnen perfect komen te hangen en u er jaren van kan genieten.
Bekijk onze veelzijdige assortiment.

Verschillende collecties Inbetween Gordijnen

Bij ons heeft u de keuze uit drie collecties inbetween gordijnen.
De basic collectie biedt u een zeer goedkoop assortiment dat voor iedereen toegankelijk is. Bovendien heeft u hier al gauw korting tot 25%!
Onze huiscollectie bestaat uit een voorraad eigen inbetween gordijnen van topkwaliteit tegen een lage prijs. Hier heeft u korting op tot 20%!
Tot slot onze merk collectie. Hierbij verkopen wij diverse topmerken waar u veel kunt samenstellen. Hier ontvangt u al gauw korting tot 15%!

Twijfel niet en kom meteen naar onze showroom!

Hometrend_haalrem_vitrage_artelux  Rough_nj2014_03thumb  Inbetween_artelux_hometrend_haarlem_dehuiscomponist

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.