• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Duette Merkcollectie

duette-shades

Bij de Duette Merkcollectie zijn er opties mogelijk die zowel de Basic- als de Huiscollectie niet hebben. Daarbij beschikken wij over professionals die de door u uitgekozen producten kunnen monteren. Voorafgaand aan dit monteren vindt een exacte meting plaats om ervoor te zorgen dat u product de juiste maten heeft. U product op maat laten maken zit dan ook bij de prijs inbegrepen. Voor de montageprijzen heeft u hier een overzicht.

Luxaflex

Bij de merkcollectie verkopen wij de volledige collectie duettes van Luxaflex. Deze collectie duettes biedt volop mogelijkheden qua stof, kleur, en zelfs bediening.
U kunt kiezen voor het unieke oprolbare Smartcord®, voor eenvoudige bediening door LiteRise®, of volledig gemotoriseerd, waaronder het unieke Luxaflex Powerview Motorisation® concept.

luxaflex-smartcord-raamdecoratie-haarlem     lite-rise-systeem-raamdecoratie-luxaflex    powerview-motorisation-luxaflex

Tot 15% korting op duettes

Niet alleen heeft u bij de merk collectie een breed aanbod topmerken, waaronder Luxaflex, maar u heeft ook korting tot 15% op het aanschaffen van uw nieuwe duettes! Wees er snel bij en kom onze uitgebreide collectie duettes bekijken in onze showroom in Haarlem!

 

Home Duette             basic collectie             Huis collectie

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.