• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Vitrage Basiccollectie

vitrage

Vitrage is uitermate geschikt om nieuwsgierige kijkers buiten de deur te houden. Maar het materiaal van vitrage is dun genoeg zodat u zelf nog naar buiten kunt kijken. Daarnaast wordt het licht wat door de vitrage  heen komt heel mooi gefilterd. Het verschil tussen een gordijn of vitrage is dan ook dat een gordijn ondoorzichtig is, waar een vitrage juist doorzichtig is. Met de juiste raamdecoratie kunt u uw interieur een boost geven en mooie vitrage is één van die dingen!

Basic Collectie Vitrage

De basic collectie biedt een uitgebreid assortiment aan vitrage aan. U kunt hierbij kiezen uit verschillende merken, soorten stof, kleur en nog veel meer. Er zijn hierbij ook verschillende ophangsystemen. En qua lengte of breedte kan alles, u kunt het zelf naar wens samenstellen.

Korting Vitrage

Bovendien is er bij onze basic collectie een standaard korting die oploopt tot 25%! Reden genoeg om onze collectie vitrage te bewonderen in onze showroom in Haarlem. Onze professionals komen u graag helpen met het kiezen van de juiste raamdecoratie.

Bezoek onze showroom

In onze showroom kunt een een mooi en overzichtelijk beeld krijgen welke mogelijkheden wij u kunnen bieden voor de beste vitrages. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.