• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Horizontale jaloezieën Merkcollectie

De horizontale jaloezieën van Luxaflex® zijn superstrak en tijdloos modieus. Deze jaloezieën hebben uitstekende lichtregulering en geven u privacy in een stijl die klassiek is en past in iedere inrichting!

shutters-jaloezieen

U heeft bij ons veel keuze wat betreft de mogelijkheden voor uw horizontale jaloezie; tientallen kleuren, structuren en maten.

De horizontale jaloezieën van Luxaflex® bieden uiterst veerkrachtig aluminium die hun vorm nooit zullen verliezen. Tevens beschikken zij over een ingebouwde ‘terugspringfunctie’! U kunt met de huidige generatie jaloezieën het natuurlijk licht op een goede en effectieve wijze sturen zodat u optimaal licht heeft en (bijna) geen last heeft van hinderlijke lichtinval. In onze speciale showroom in Haarlem kunnen wij u aan de hand van verschillende modellen de mogelijkheden laten zien.

Montage van horizontale jaloezieën

Wij beschikken wij over vaklui die uw jaloezieën vakkundig monteren. Voorafgaand van het monteren vindt een exacte meting plaats om ervoor te zorgen dat u product de juiste maten heeft.

inspiration-dealer-luxaflex

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.