• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Lamelgordijnen Huiscollectie

lamellen

Voor voordelige lamelgordijnen in de omgeving Haarlem bent u van harte welkom in onze ruime showroom. Hier kunt u ons brede en complete aanbod lamellen bekijken.

Functioneel & decoratief

Lamellen zijn en blijven bijzonder functioneel en decoratief. Deze zijn een periode naar de achtergrond verschoven maar tegenwoordig weer helemaal trendy. Laat u daarom verrassen door de vele vernieuwde kleuren, materialen en meer! Hierbij kunt u een keuze maken uit lamellen van stof, aluminium, stof en pvc kunststof.

Wij helpen u graag in onze showroom met het maken van de juiste keuze lamelgordijnen voor uw interieur. Onze vakkundige teamleden staan voor u klaar. Daarnaast helpen wij u met het inmeten en het plaatsen van de lamelgordijnen.

Korting op Lamelgordijnen Hometrend Haarlem

U kunt bij de huiscollectie van lamelgordijnen rekenen op een korting tot 20%! Gegarandeerd de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen!

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.