• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Dakraamproducten Basiscollectie

raamdecoratie-vouwgordijn-velux-haarlem

Bent u op zoek naar een zeer voordelige oplossing voor uw dakraam zonder in te hoeven leveren op de functionaliteit? Dan kunt u zich waarschijnlijk bijzonder goed vinden in onze Basis Collectie! Hier kunt u namelijk alle dakraamproducten vinden, van verduisterende rolgordijnen tot aan luxe plissé gordijnen en de populaire duettes. Uiteraard voor u op maat gemaakt en keuze uit talloze kleurtjes en materialen.

Korting op dakraamproducten Basic Collectie

Extra mooi meegenomen: bovenop de reeds zeer lage prijzen van onze Basiscollectie krijgt u van Raamdecoratie Haarlem ook nog eens korting tot liefst 25%!

Veluw dakraam

Heeft u een Velux dakraam? Ook dan vindt u geschikte producten in onze brede Basiscollectie! Neem de maatcodes van uw Velux dakramen mee naar de showroom van De Huiscomponist en we kijken samen met u naar de meest voordelige oplossing.

 

Home Dakraamproducten            Huis collectie           Merk collectie

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.