• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Overgordijnen Merkcollectie

Bent u op zoek naar overgordijnen van de grootste topmerken? Dan bent u bij de merkcollectie aan het juiste adres. Hier kunt u kiezen uit de grootste topmerken die wij aanbieden en daarnaast kunt u alles van begin tot eind zelf samenstellen. U bepaalt zelf de stof, kleur, afmetingen en de ophangmethode. Wij helpen u graag verder in onze showroom met het maken van de juiste keuze.

Hoogwaardige overgordijnen op maat

De kwaliteit van de overgordijnen op maat is voor ons heel erg belangrijk. Daarom wordt al ons maatwerk met veel zorg op maat gemaakt. Daarbij zorgen we natuurlijk ook voor het gebruik van de beste kwaliteit stoffen.

Om u te  helpen met het maken van de juiste keuze bieden wij u graag een kleurenstaal, u kunt dan zelf thuis de kwaliteit van het stof ervaren.

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.