• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Silhouette Basiscollectie

silhouette-raam-shades-haarlem 

Voordelige Silhouette Shades

Bent u op zoek naar Silhouette raamdecoratie voor een lage prijs? Dan is de basiccollectie van Raamdecoratie Haarlem hét assortiment voor u. Dankzij een ruime collectie die direct uit voorraad leverbaar is en meerdere mogelijkheden biedt kunt u snel en eenvoudig uw Silhouette Shades bestellen.

Onze grote showroom biedt u de ruimte om de collectie te bekijken en van dichtbij te zien. Ons team van experts voorzien u graag van advies en helpen u bij het kiezen van de juiste Silhouette Shades die past bij uw interieur.

Dankzij onze vakkundige monteurs zorgen wij ervoor dat de juiste maten bij ons terecht komen en wij helpen u verder met het monteren van de Silhouette Shades. Geen zorgen dus!

Korting op Silhouette Shades Basic Collectie

Extra mooi meegenomen: bovenop de reeds zeer lage prijzen van onze Basiscollectie krijgt u van Raamdecoratie Haarlem ook nog eens korting tot liefst 25%!

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.