• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Plissé Basiccollectie

Plissé-collectie basismerk van Hometrend Haarlem

witte-raamdecoratie-haarlem-plisse  groenen-plisse-basic-collectie-haarlem-raamdecoratie

De Plissé-collectie Basiscollectie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen in modische tinten met een prachtig lichtdoorlatend effect dat een rustige sfeer in uw interieur teweeg brengt. Diverse uitvoeringen zijn mogelijk zoals het top down/ bottom up en de day en night uitvoering.

Ook bij het basismerk plisse van Hometrend Haarlem kunt u zeer fraaie producten vinden met vele mogelijkheden. Daarbij beschikken wij over professionals die de door u uitgekozen producten kunnen meten en monteren. Voor montageprijzen heeft u hier een overzicht.

Korting op Plissé Basic Collectie

Extra mooi meegenomen: bovenop de reeds zeer lage prijzen van onze Basiscollectie krijgt u van Raamdecoratie Haarlem ook nog eens korting tot liefst 25%!

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.