• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Overgordijnen Basiccollectie

basic-collectie-witte-overgordijnen-haarlem

Voor goedkope overgordijnen bent u bij Hometrend Haarlem aan het juiste adres. Onze basic collectie bestaat uit een breed aanbod van overgordijnen in verschillende soorten stof, en de overgordijnen zijn absolute sfeermakers voor uw woning.

Overgordijnen op maat

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt overgordijn? Deze vindt u bij ons. Onze overgordijnen kunnen op maat gemaakt worden van begin tot eind. U bepaald onder andere de stof, kleur, afmetingen en ophangmethode. Uiteraard staan wij voor u klaar om u te helpen kiezen voor een geschikt overgordijn en het bepalen van de afmetingen.

Korting op Overgordijnen Basic Collectie

Extra mooi meegenomen: bovenop de reeds zeer lage prijzen van onze Basiscollectie krijgt u van Raamdecoratie Haarlem ook nog eens korting tot liefst 25%!

 

                       

 

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.