• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Inbetween Huiscollectie

huiscollectie inbetweens

Bent u opzoek naar inbetween gordijnen voor een warme sfeer in u huis? In onze showroom in Haarlem helpen wij bij het kiezen van de juiste gordijnen. Samen met u werken we aan uw gordijnen die perfect passen bij u en u woonstijl.

Compleet assortiment

De Huiscollectie biedt u een ruim assortiment inbetween gordijnen aan. Hier kunt u kiezen uit veel diverse dessins, zoals een klassiek of moderne look. Ook worden de gordijnen op maat gemaakt worden. Maar ook kunne ze gemaakt worden als vouwgordijn of paneelgordijn.

Montage en opmeten Inbetweens

Ons team staat voor u klaar om u te helpen met het kiezen van een inbetween gordijn die bij uw interieur past. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de maten netjes worden opgemeten en de inbetween gordijnen gemonteerd worden. De tarieven voor het monteren van uw raamdecoratie kunt u op de website vinden.

Korting op Inbetweens Hometrend Haarlem

U kunt bij de huiscollectie inbetween gordijnen rekenen op een korting tot 20%! Gegarandeerd de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen in onze geheel vernieuwde gordijnen showroom!

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.