• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Paneelgordijnen Huiscollectie

De Huiscollectie biedt u een betaalbare en ruime keuze paneelgordijnen. Hierbij kunt u het grootste deel van de paneelgordijnen zelf samenstellen met daarbij een ruime keuze uit dessins, kleur en stof.

Deze paneelgordijnen passen vooral goed bij een strak en modern interieur, maar uiteraard kunt er ook voor kiezen om voor een meer klassieke uitstraling te gaan. De keuze is aan u!

Paneelgordijnen combineren

Wij staan graag voor u klaar met het selecteren van de juiste onderdelen. U kunt natuurlijk ook deze combineren, bijvoorbeeld een effen gordijn voor een strakke uitstraling. Of juist een gordijn met motief voor een klassieke uitstraling.

Korting op Paneelgordijnen

U kunt bij de huiscollectie paneelgordijnen rekenen op een korting tot 20%! Gegarandeerd de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen!

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.