• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Houten Jaloezieën Merkcollectie

houten-jaloezien-luxaflex

De houten jaloezieën van Luxaflex® zijn gemaakt van de beste houtsoorten en voorzien uw ramen van een tijdloze stijl. Verkrijgbaar in verschillende kleuren; van trendy wit, grijs, chic zwart tot de prachtige natuurlijke houttinten.

Duurzaam en sfeervol

Deze duurzame houten jaloezieën zijn een perfecte aanvulling voor iedere ruimte in uw huis. Of  het nu uw badkamer, woonkamer, slaapkamer of keuken is; de houten jaloezieën voegen direct een prachtige sfeer toe.

Veilig en vochtbestendig

De houten jaloezieën zijn brandvertragend. De lamellen worden dan voorzien van een coating die ervoor zorgt dat deze brandvertragend werkt. Daarnaast kunt u de houten jaloezieën ook laten behandelen met een vochtbestendige en antibacteriële bescherming. Deze is uitermate geschikt voor ruimtes met een hogere vochtigheidsgraad, bijvoorbeeld een badkamer!

inspiration-dealer-luxaflex

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.