• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Vouwgordijnen Huiscollectie

huiscollectie-vouwgordijnen

Uitgebreid assortiment

De huiscollectie biedt een uitgebreid assortiment aan vouwgordijnen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten materiaal, kleur, en nog veel meer! Bovendien kunt u deze naar eigen wens samenstellen.
Showroom
In onze showroom kunt u een goed en compleet beeld krijgen van wat er vandaag de dag op het gebied van raamdecoratie allemaal te koop is. Uiteraard is onze huiscollectie vouwgordijnen een mooie aanvulling op ons assortiment. Voor inspiratie kunt u gewoon even binnenstappen in onze showroom. Er is altijd iemand aanwezig om u even te helpen met raad en daad.

Montage en inmeetservice

Onze ervaren collega’s meten voor u in en zullen de vouwgordijnen op de juiste wijze monteren zodat u lang plezier zult hebben van deze mooie gordijnen. Wilt u meer weten?  Kom langs in de showroom of bel ons voor informatie.

Voordeel en Kortingen

De Huis Collectie biedt u korting tot 20% op alle vouwgordijnen! Bekijk de gehele huiscollectie in onze showroom, de grootste van Noord Holland!

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.