• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Lamelgordijnen Basiccollectie

Lamellen verticaal

De lamelgordijnen van onze basiscollectie staan wij centraal dat wij u blij kunnen maken met een kwalitatief goed lamelgordijn. In samenwerking met verschillende leveranciers hebben wij een collectie samengesteld van de veel voorkomende kleuren. Deze collectie is voordeliger dan de bekende merken maar zijn alsnog mooi en sterk.

Daarbij beschikken wij over professionals die door u uitgekozen raamdecoratie kunnen monteren. Voorafgaand aan dit monteren vindt een exacte meting plaats om ervoor te zorgen dat u product de juiste maten heeft. Uw product op maat laten maken zit dan ook bij de prijs inbegrepen.

Showroom voor wooninspiratie

Kom eens een kijkje nemen in onze recent vernieuwde showroom waar u alles op het gebied van raammode kunt vinden. Wij hebben ook een speciale Luxaflex showroom waar de gehele collectie te zien is.

Unieke showroom in Haarlem en gratis parkeren voor de deur.

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.