• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Lamelgordijnen Merkcollectie

verticale lamellen

Opzoek naar inspiratie voor je raamdecoratie? We staan voor u klaar om voor u aan de slag te gaan. Met kennis van zaken, passie voor het vak en u product om maat leveren. We denken met u mee, laten de mogelijkheden zien en helpen u met keuze maken waar je over 10 jaar nog blij mee bent.

Hometrend Haarlem biedt u een brede collectie lamellen aan. Door het ruime assortiment is er voor ieder interieur een passende oplossing. De mogelijkheden zijn soms overweldigend. Daarom helpen wij u graag met keuzes maken we hebben ook verschillende lamellen bijvoorbeeld van textiel, aluminium en kunststof, maar ook brede of smalle qua maat. Ook kunt u kiezen bij kunststof lamellen tussen recht of gebogen lamellen.

Bezoek onze showroom

Voor advies op maat en een goed overzicht van de mogelijkheden adviseren wij u om naar de showroom te komen. Naast onze collectie lamellen kunt u alles op het gebied van raamdecoratie bij ons vinden.
En als u er toch bent, ook alles op het gebied van buitenzonwering en vloeren zijn bij ons in de showroom te vinden.

Het team van Hometrend Haarlem staat voor u klaar. Ook op zondag!!

C

 

 

                          

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.