• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Duette Huiscollectie

duette

Wanneer het zomer is en het buiten erg warm is dringt de hitte via de ramen binnen. En in de winter verlies je de warmte via de ramen van je verwarming. Met isolerende Duettes  heb je het temperatuurverschil beter onder controle. Doordat dat de Duettes binnen (hol) zijn kan de warmte niet ongehinderd naar buiten of binnen. Bovendien zorgen de Duettes makkelijke voor de perfecte lichtinval omdat je zelf kan bepalen op welke hoogte je hem vast zet in het raam.

U kunt kiezen uit talloze kleuren. De interieuradviseurs die bij ons werken hebben samen met de leveranciers een complete maar overzichtelijke collectie opgezet.
Wij beschikken wij over professionals die uw Duettes vakkundig monteren. Voorafgaand van het monteren vindt een exacte meting plaats om ervoor te zorgen dat u product de juiste maten heeft. Uw product op maat laten maken zit dan ook bij de prijs inbegrepen.

U bent welkom in onze showroom!

Raamdecoratie

 

Home-Duette                        

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.