• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Inbetween Basiccollectie

Inbetween 

Voordelige inbetween gordijnen in Haarlem

Een inbetween gordijn zorgt voor privacy en lichtinval. Bij de inbetween gordijnen kan u bij daglicht wel naar buiten kijken, maar andere niet naar binnen. In de avond met kunstlicht is dit andersom, daarom worden inbetweens vaak gecombineerd met overgordijnen.

Ruime keuze

Wij hebben veel stoffen er zit zeker iets voor u bij. U heeft hierbij een ruime keuze aan dessins, patronen en kleuren. U kunt in onze showroom alle gordijnen op uw gemak bekijken.

Daarnaast zorgen wij voor het opmeten en monteren van u gordijnen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe raamdecoratie.

Showroom

In onze recent vernieuwde showroom hebben wij een zeer uitgebreide collectie gordijnen overzichtelijk voor u klaar staan. gratis parkeren voor de deur!

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.