• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Vouwgordijnen Haarlem

Luxaflex  RS_0086  RS_0110

Voor een mooie Elegante uitstraling. Verkrijgbaar in prachtige stoffen. Afwerking op het hoogste niveau met oog voor detail: het vouwgordijn van Hometrend Haarlem is eigentijds chique!

Vouwgordijnen met baleinen voor een moderne strakke uitstraling of zonder voor een meer romantische en nonchalante uitstraling. Voor sommige is de vouwgordijn de enige goed oplossing voor een raam. Helemaal ongelijk kunnen wij ze niet geven! Vouwgordijnen zijn niet alleen mooi en praktisch, de gordijnen hebben naast de isolerende werking ook een positief effect op de akoestiek. Bovenal zijn deze gordijnen een prachtige aanvulling op een stijlvol interieur. Mooi combineren met overgordijnen in verschillende kleuren en/of materialen is wat vandaag de dag veel gebeurd.

Isolatie en akoestiek

Vouwgordijnen kunnen helpen om warmte in de winter en kou in de zomer binnen te houden. Dit komt omdat ze een luchtlaag creëren tussen het gordijn en het raam. Deze luchtlaag zorgt ervoor dat de warmte of kou niet zo gemakkelijk weg kan stromen. Een perfecte manier om de kou buiten te houden en in de zomer de warmte.

Vouwgordijnen kunnen ook helpen om geluid te absorberen. Dit komt omdat de stof van de gordijnen geluidsgolven kan opvangen. Hierdoor wordt de echo in een ruimte verminderd en wordt het geluid gedempt.

Veel korting op vouwgordijnen

Onze collecties bieden u een mogelijkheid om voor u het juiste product te kiezen, tegen een zeer voordelige prijs. De basic collectie biedt u een zeer voordelig assortiment dat voor iedereen toegankelijk is. Bovendien heeft u hier al gauw korting tot 25%! Onze huiscollectie bestaat uit een voorraad eigen vouwgordijnen van topkwaliteit en op maat gemaakt, tegen een lage prijs. Hier loopt uw korting op tot 20%! Daarnaast hebben wij een merk collectie waar wij diverse topmerken verkopen en waar u veel kunt samenstellen naar eigen wens, bovendien ontvangt u hier al gauw korting tot 15%!

Verduisterend • Veel mooie kleuren en stijlen • Vouwgordijnen op maat

Twijfel niet en kom kijken in onze vernieuwde showroom in Haarlem!
Altijd leuke aanbiedingen en keuze uit meerdere collecties in verschillende prijsklassen!

vouwgordijnen  

Wij hebben verschillende collecties vouwgordijnen en keuze uit heel veel prachtige stoffen en materialen, uiteraard ook de prachtige nieuwe collecties van Luxaflex!

vouwgordijnen op maat

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.