• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Paneelgordijnen Basiccollectie

Paneelgordijnen bestaan uit verticale banen stof die samen een gordijn vormen. De panelen zitten hierbij aan de bovenkant bevestigd aan een rails en zo kunt u deze makkelijk open en dicht schuiven. Daarbij hangt uw gordijn altijd mooi strak dankzij een lat aan de onderkant die ervoor zorgt dat het gordijn verzwaard wordt.

Voordelig en ruime keuze

De basiccollectie biedt u een ruim aanbod paneelgordijnen voor een zeer voordelige prijs! Deze is voor iedereen betaalbaar en u kunt hierbij een ruime keuze maken uit verschillende soorten stof, kleur en dessins. Bovendien hebben wij nu op de basic collectie standaard een korting tot 25%!

In onze showroom in Haarlem kunt u deze collectie bekijken en helpen wij u graag verder met het maken van de juiste keuze.

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.