• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Silhouette Huiscollectie


 

Silhouette Shades raamdecoratie wordt gekenmerkt door de unieke constructie waarbij lamellen draaien tussen twee doorzichte lagen stof.

Voordelige Silhouette Shades

De Huiscollectie biedt u een ruime collectie aan waarmee u eindeloos kunt variëren met sfeer. De Silhouette Shades zijn namelijk in vele uitvoeringen en soorten materiaal verkrijgbaar. Daarnaast kunt u de lamellen en de doorzichtige lagen stof ook aanpassen.

Bezoek onze grote showroom in Haarlem waar u op uw gemak onze collectie kunt bekijken. Ons team van experts komt u graag helpen met het maken van de juiste keuze. Daarnaast helpen onze vakkundige monteurs voor het meten en installeren van uw nieuwe Silhouette Shades.

Uw product op maat laten maken zit dan ook bij de prijs inbegrepen. Voor de montageprijzen heeft u hier een overzicht.

Silhouette Shades Korting

In de Silhouette Shades Huiscollectie heeft u bovendien korting tot 20%! Hiermee zijn wij zeer voordelig ten opzichte van andere bedrijven. Bekijk de gehele collectie in onze showroom, de grootste van Noord Holland!

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.