• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Dakraamproducten

Hometrend Haarlem verkoopt vele soorten dakraamproducten en dakraam zonwering. Wij adviseren dakraam producten van Velux, Luxaflex, Fakro en we hebben onze eigen mooie huiscollectie. U heeft keuze uit horizontale jaloeziën, plissé, duette, rolgordijnen, combi-systemen, buitenzonweringen, rolluiken en insectenhorren. Dankzij onze grote variatie aan collecties is er voor iedere smaak en prijscategorie wel een oplossing te vinden. Belangrijk om te weten is dat al onze producten van hoge kwaliteit zijn en u jarenlang plezier kunt beleven aan de zonwering. Wij meten in en monteren de zonwering op de juiste wijze zodat u er optimaal gebruik van kunt maken.

Voordelige dakraamproducten

Bij ons vindt u vele dakraamproducten van verschillende topmerken, voor een voordelige prijs. Zo hebben wij bij de basic collectie korting tot 25%! Ons eigen huiscollectie biedt u korting tot 20% en onze exclusieve merkcollectie korting tot 15%.

Kom naar onze showroom in Haarlem voor advies!

In onze recent verbouwde en vernieuwde showroom in Haarlem kunt u alles vinden om uw dakramen te voorzien van de juiste zonwering en dakraam oplossingen. Onze collega’s zullen u uit de vele mogelijkheden de beste oplossingen laten zien. Parkeren kunt u gratis voor de deur!

Dakraam Zonwering

Velux_raamdecoratie_duette_haarlem_hometrend  Velux_raamdecoratie_jaloezie_haarlem_hometrend  Velux_raamdecoratie_rolgordijn_haarlem_hometrend  

 

basic collectie        Huis collectie        

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.