• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Vitrage Merkcollectie

veel-kleuren-vitrage-merkcollectie

Ruim aanbod vitrages van topmerken

De merkcollectie voor vitrage producten is een uitgebreid assortiment. Hierbij kunt u de keuze maken uit verschillende topmerken en ook uw eigen vitrage samenstellen. Hierbij is veel mogelijk, denk aan bijvoorbeeld de stof, kleur, lengte, breedte en nog veel meer. De merkcollectie biedt u het beste kwaliteit als het gaat om raamdecoratie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het beste materiaal. Voor de montageprijzen heeft u hier een overzicht.

Topkwaliteit voor een lage prijs

Met de merkcollectie heeft u vitrage van topkwaliteit voor een zachte prijs. Bovendien is er korting tot 15% op de gehele collectie! Kom snel langs, en bekijk alle vitrage producten!

Bezoek onze showroom

Gratis parkeren en in 1 oogopslag alle mogelijkheden op het gebied van vitrages op een rij. Ideaal om de beste en juiste keuze te maken. Daarnaast kunt u ook goed combineren met onze normale gordijncollectie.
Op het gebied van raamdecoratie is Hometrend Haarlem wellicht het meest compleet.

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.