• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Inbetween Merkcollectie

bekende merken inbetweens

Inbetween gordijnen zijn een luchtige tussenvorm met een prachtig lichtinval en heel veel mogelijkheden. Het is eigenlijk een soort alternatief voor vitrage. De naam zegt het eigenlijk al, maar deze gordijnen zitten tussen vitrages en een overgordijn in.

Deze gordijnen zijn transparant genoeg om naar buiten te kunnen kijken, maar naar binnen kijken kan bij de meeste gekozen stoffen niet. De mate van transparantie heeft veel verschillen, zo zijn er ook stoffen met banen niet-transparante stof voor optimale privacy.

Ruime keuze dessins

Bij de merkcollectie Inbetween gordijnen heeft u een uitgebreid aanbod dessins. Zo heeft u keuze uit moderne of klassieke motieven en patronen, er is altijd wel iets wat bij úw interieur past. Bovendien staat ons team van experts voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van uw inbetween gordijn.

Showroom

In onze showroom kunt u werkelijk alles vinden op het gebied van gordijnen. Op het gebied van raamdecoratie zijn wij zeer uitgebreid en voor elk budget hebben wij mooie oplossingen.

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.