• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Twist Shades Rolgordijnen

twist-shades-rolgordijn-luxaflex-haarlem

De Twist Shades® Rolgordijnen van Luxaflex biedt verrassend veel privacy, sfeer en controle over het daglicht dat uw woning binnen komt.

Balans tussen functionaliteit en decoratie

Deze rolgordijnen bieden hierbij een goede balans tussen functionaliteit en decoratie. U kunt hierbij de transparante en niet-transparante banen langs elkaar heen schuiven en hiermee eindeloos variëren.

Twist Shades rolgordijnen variaties

De Twist Shades® van Luxaflex zijn in verschillende exclusieve stoffen verkrijgbaar. Denk hierbij aan allerlei soorten stijlen, kleur en transparanties. U kunt hierbij echt de juiste keus maken voor de Twist Shade die bij uw interieur past.

Standaard korting!

Voor de merkcollectie Twist Shades Rolgordijnen hebben wij korting tot 15%! Sla uw slag en bekijk onze collectie Twist Shades in onze showroom of vraag een offerte aan!

inspiration-dealer-luxaflex

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.