• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Paneelgordijnen

De Huiscomponist® onderscheidt zich in prijs, omdat er voor ieder budget een paneelgordijn te koop is. Van het huismerk dat kan worden besteld tot aan de middenklasse en de bekende merken. Bij elk paneelgordijn zitten wij onder de adviesprijs.

Het alternatief voor het gordijn

Het moderne alternatief voor het klassieke gordijn. De vlakke presentatie van de stoffen laat de dessins volledig tot hun recht komen.
De constructie laat toe dat zon inval en/of zicht, daar waar nodig, wordt geregeld en/of afgeschermd. Interessant is ook de mogelijkheid om in grotere ruimtes flexibele afscheidingen te creëren.

Twijfel niet en kom meteen naar onze winkel!

Collecties Paneelgordijnen

Onze collecties paneelgordijnen laten u kiezen uit een groot assortiment, waar ook op maat laten maken en naar wens samenstellen mogelijk is. De basic collectie biedt u een zeer goedkoop assortiment dat voor iedereen toegankelijk is. Bovendien heeft u hier al gauw korting tot 25%! Onze huiscollectie bestaat uit een voorraad eigen paneelgordijnen van topkwaliteit en op maat gemaakt, tegen een lage prijs. Hier loopt uw korting op tot 20%! Daarnaast hebben wij een merk collectie waar wij diverse topmerken verkopen en waar u veel kunt samenstellen naar eigen wens, bovendien ontvangt u hier al gauw korting tot 15%!

SF_PAN_01_1283931801  SF_PAN_06_1283931823  Railsysteem_paneelgordijnrails_haarlem

 

                       

 

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.