• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Dakraamproducten Merkcollectie

Luxaflex facette Hometrend Haarlem

Gegarandeerd zijn van topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs? Dan bent u bij Hometrend Haarlem, onderdeel van De Huiscomponist, aan het juiste adres. Op het gebied van dakraamproducten werken wij samen met de beste merken zoals Luxaflex en Velux. Door de goede verstandsverhouding en scherpe afspraken met onze leveranciers kunnen wij alle dakraamproducten van de grote namen, waaronder Velux en Luxaflex, tegen zeer aantrekkelijke prijzen leveren.

Bovendien hebben wij een zeer grote afdeling in onze showroom besteedt aan de inspiratiecentrum van Luxaflex. Hier kunt u alle dakraamproducten bekijken, inspiratie opdoen en uw vragen stellen aan ons team van experts. Wij zijn u graag van dienst.

Voor Velux dakramen raden wij u aan de maatcodering van uw dakraam door te geven aan Hometrend Raamdecoratie, onderdeel van de Huiscomponist, zodat wij vliegensvlug een prijsopgave kunnen maken. Ook hier is alles mogelijk!

Korting op dakraamproducten merk collectie

Bovendien heeft u voor de merk collectie korting wat oploopt tot 15%! Reden genoeg om onze showroom te bezoeken!

 

home dakraam             basic collectie             Huis collectie

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.