• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Vitrage Huiscollectie

vitrage-huiscollectie

Huiscollectie Vitrage

De huiscollectie biedt een uitgebreid assortiment aan vitrage aan. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten materiaal, kleur, en nog veel meer! Bovendien kunt u deze naar eigen wens samenstellen. Voor de montageprijzen heeft u hier een overzicht.

Korting Op Vitrage

De Huis Collectie biedt u korting tot 20% op alle vitrage producten! Bekijk de gehele huiscollectie in onze showroom, de grootste van Noord Holland!

Bezoek onze showroom

In onze recent verbouwde en uitgebreide showroom kunt u een zeer compleet assortiment gordijnen en vitrages vinden. Voor elk budget hebben wij meerdere mogelijkheden en qua stijl, stof en kleur vinden we altijd een oplossing. Kom eens een kijkje nemen en advies in de showroom is gratis!

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.