• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Vouwgordijnen Merkcollectie

vouwgordijn merk  

vouwgordijnen

Ruim aanbod van topmerken

De merkcollectie voor vouwgordijnen is zeer uitgebreid. Wij verkopen de grootste topmerken, voor een voordelige prijs. Hierbij is het naar wens maken van uw vouwgordijn ook één van de mogelijkheden. De merkcollectie biedt u het beste kwaliteit als het gaat om raamdecoratie.

Luxaflex Vouwgordijnen

In ons assortiment ontbreken natuurlijk niet de prachtige vouwgordijnen van Luxaflex.
Luxaflex heeft met de keuze uit honderden patronen, strepen en effen kleuren een bijzonder groot assortiment. Je kunt dus echt een persoonlijke touch geven aan de inrichting.

Onze vouwgordijnen zijn op maat gemaakt en worden vakkundig ingemeten en opgehangen, zodoende bent u er van verzekerd jarenlang plezier te hebben van de vouwgordijnen van Luxaflex.

Topkwaliteit voor een lage prijs

Met de merkcollectie heeft u vouwgordijnen van topkwaliteit voor een zachte prijs. Bovendien is er korting tot 15% op de gehele collectie! Kom snel langs in onze showroom en bekijk al onze vouwgordijnen.

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.