• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Duette Basiccollectie

duette-shades-basic-haarlem

Scherp geprijsde duettes

Bij de Duette Basiccollectie staat centraal dat wij u blij kunnen maken met een kwalitatief goede duette voor een scherpe prijs. In samenwerking met verschillende leveranciers hebben wij een collectie samengesteld van veelvoorkomende kleuren. Daarbij beschikken wij over professionals die de door u uitgekozen producten kunnen monteren. Voorafgaand aan dit monteren vindt een exacte meting plaats om ervoor te zorgen dat u product de juiste maten heeft. U product op maat laten maken zit dan ook bij de prijs inbegrepen. Voor de montageprijzen heeft u hier een overzicht.

Korting Basic Collectie Duettes

Niet alleen zijn de duettes bij ons van zich zelf al scherp geprijsd, bovendien heeft u bij ons korting tot 25% op producten van de basic collectie!

Home Duette            Huis collectie             Merk collectie

 

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.