• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Lamelgordijnen Haarlem

????????  486f57fbb7-Heezen nw-raamdecoratie-vertikale lamellen-Luxaflex-vertikale-jalouzieën-detail-zwart  ????????

Lamelgordijnen zijn weer helemaal terug. Ze zijn zeer functioneel, in één handomdraai bepaal je de juiste licht inval en uw privacy, zo kunt u op een sfeervolle wijze het daglicht in uw huis brengen. Ze zijn geschikt voor alle soorten ramen. De lamelgordijnen zijn uitstekend toe te passen bij grote afwijkende raampartijen. Onze collectie biedt u keuze uit lamellen van stof, aluminium en kunststof (PVC) in diverse lamelbreedtes. Het assortiment aan prachtige kleuren, designs is zo uitgebreid, dat u altijd iets kunt vinden dat perfect aansluit aan uw interieur.

Bij Hometrend Haarlem hebben wij voor iedereen wat wils op het gebied van raamdecoratie. Onze collecties bieden u een mogelijkheid om voor het juiste product te kiezen. De basic collectie biedt u een zeer goedkoop assortiment aan dat voor iedereen toegankelijk is. Onze huiscollectie bestaat uit een voorraad van eigen lamelgodijnen van topkwaliteit tegen een goede prijs. Daarnaast hebben wij een merk collectie waar wij diverse topmerken verkopen en waar u veel kunt samenstellen naar eigen wens. Bovendien worden alle lamelgordijnen op maat gemaakt worden.

Korting op raamdecoratie

Naast een grote collectie van verschillende merken, hebben wij speciaal voor u een Hometrend Huiscollectie opgesteld. Deze luxe artikelen worden voor u op maat gemaakt tegen een vaste korting tot 20%! Dit kan voor u, ten opzichte van vergelijkbare producten van merken als Luxaflex en BeCe, prijsvoordeel opleveren tot wel 50%!

Praktisch en stijlvol, verticale jaloezieën zijn weer helemaal terug. Met onze collectie Verticale Jaloezieën kunt u op een sfeervolle wijze het daglicht in huis, uw zicht naar buiten en uw privacy regelen. De eigentijdse collectie biedt u keuze uit lamellen van stof, aluminium en kunststof (PVC) in diverse lamelbreedtes. Het assortiment aan prachtige kleuren en designs is zo uitgebreid, dat u altijd iets kunt vinden dat perfect aansluit op uw interieur.

Onze collectie Lamelgordijnen

Bij Hometrend Haarlem hebben wij voor iedereen wat wils op het gebied van raamdecoratie. Onze collecties bieden u een mogelijkheid om voor het juiste product te kiezen. De basic collectie biedt u een zeer goedkoop assortiment aan dat voor iedereen toegankelijk is. Onze huiscollectie bestaat uit een voorraad van eigen lamelgordijnen van topkwaliteit tegen een goede prijs. Daarnaast hebben wij een merk collectie waar wij diverse topmerken verkopen en waar u veel kunt samenstellen naar eigen wens. Bovendien worden alle lamel gordijnen op maat gemaakt worden.

 

                       

Raamdecoratie specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.