Luxaflex® Haarlem

mooie raamdecoratie

Hometrend Haarlem is een officieel verkooppunt van het merk Luxaflex®.
Bekijk de nieuwste collectie van Luxaflex® in onze speciaal ingerichte showroom bomvol inspiratie op het gebied van raammode.
Op onze website ziet u een aantal mooie sfeerbeelden, maar lang niet alles wat we in het assortiment voeren.
Heeft u vragen over een bepaald product, neem dan contact met ons op of stap even binnen in de winkel.

De raambekleding van Luxaflex® wordt op maat gemaakt voor elk raam en in elke stijl!
Uiteraard van hoge kwaliteit en op jou smaak afgestemd. De collectie binnen- en buitenzonwering biedt vele mogelijkheden in design, kleuren en stoffen, met als gevolg een prachtig eindresultaat.

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem, waar tevens alle producten van Luxaflex te zien zijn.
Er is altijd iemand aanwezig uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen met onze luxaflex producten.
Ook kunt u bellen met een van onze collega’s of een email sturen voor geheel vrijblijvende informatie over de mogelijkheden van de Luxaflex producten.
Het kiezen van raamdecoratie is toch wel iets waar je graag een goed advies over wilt hebben. Wij zijn ervoor om u alle mogelijkheden te laten zien zoals bijvoorbeeld de verduisterende raambekleding voor de slaapkamer of de juiste raambekleding voor de woonkamer.

Veelzijdige oplossingen

Ook voor thuiswerkers in Haarlem hebben wij mooie verduisterende oplossingen om een ideale werkomgeving te creëren.
Een prettige en lichte ruimte waar uw beeldscherm goed leesbaar is en niet vol in het zonlicht staat.
Luxaflex heeft meerdere slimme en mooie oplossingen om het zon- en daglicht te controleren, zodat u ook op uw thuiswerkplek goed kunt werken.

Dakraamproducten

Voor schuine daken met dakramen zijn prachtige oplossingen in alle kleuren en uitvoeringen beschikbaar.
De dakraam producten weerhouden direct inkomend zonlicht en houden onaangename hitte en hinderlijk zonlicht buiten de deur.

Luxaflex gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen en duette®shades zijn zeer geliefd. Maar zeker ook populair zijn de verticale, horizontale en Houten jaloezieën of de stijlvolle Shutters.

Kom eens langs in onze speciale Luxaflex showroom in Haarlem, de gehele collectie raamdecoratie kunt u overzichtelijk bekijken en zien hoe de bediening werkt. We hebben ook alles op het gebied van tapijt, karpetten, behang, pvc, laminaat en houten vloeren.  Handig als u een complete wooninrichting zoekt.

Isolatie

Gordijnen en raamdecoratie zijn niet alleen mooi en complementair aan uw interieur maar isoleren goed.
De kou blijft buiten en warmte blijft binnen, gordijnen zijn dus een mooie aanvulling op een zo duurzaam mogelijk huis. Wist u dat gemiddeld bijna 50% van de warmte verloren gaat via de raampartijen in huis.
Naast de voordelen op het gebied van energiebesparing zijn de oplossingen van Luxaflex goed voor een prettige akoestiek in huis.

Luxaflex Zonneschermen en buitenzonwering

Voor het meest uitgebreide assortiment buiten zonwering van o.a. Luxaflex in Haarlem bent u van harte welkom in onze zeer complete showroom op het gebied van zonwering.
Mooie techniek en een zeer goede kwaliteit zonneschermen verkrijgbaar in mooie moderne kleuren van strak donkergrijs tot wit gecombineerd met mooie stoffen en motieven. Onze eigen montagedienst zorgt voor de plaatsing.  U bent van harte welkom in onze vernieuwde showroom of algemene website.

Luxaflex Buitenzonwering

 

Luxaflex dealer Haarlem

luxaflex winkel haarlem

luxaflex haarlem

haarlem luxaflex dealer

Dakraam producten luxaflex

Luxaflex Shutters

Bezoek onze showroom

Hometrend Haarlem, dé Luxaflex® dealer van Haarlem. Alle producten overzichtelijk te bekijken in onze vernieuwde Luxaflex® showroom.
U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom om u te laten adviseren door onze specialisten.

Inspiratie luxaflex

raamdeco