Vouwgordijnen Basiccollectie

vouwgordijnen-basic-goedkoop-haarlem

Bij Hometrend Raamdecoratie verkopen wij ook een grote collectie vouwgordijnen. Deze vouwgordijnen zijn een mooie combinatie tussen de traditionele gordijnen en het gebruiksgemak van rolgordijnen. Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen, hierdoor wordt de breedte van uw raam extra benadrukt. Door de vouwgordijnen voor het raam te hangen lijkt uw woning niet alleen groter, maar ook creëert u op deze manier veel sfeer toe!

Korting op de Basic Collectie

Bij ons krijgt u op de basic collectie korting tot 25% op vouwgordijnen! Wij bieden een groot aanbod aan vouwgordijnen aan variërend van kleur, stof, en maat. Deze kunnen transparant, lichtdoorlatend of verduisterend zijn. In onze showroom kunt u een gratis kleurstaal aanvragen om op uw gemak thuis te bekijken wat bij uw interieur past. Bovendien helpt ons team van experts u graag verder met het maken van de juiste keuze.

Goede eigenschappen

Raamdecoratie en vouwgordijnen in het bijzonder zijn een mooie aanvulling in het creëren van sfeer in huis. Daarnaast isoleren de gordijnen tegen de kou van buiten. Niet onbelangrijk is ook de goede akoestische werking van gordijnen in de betreffende ruimte.

 

Behang offerte

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.