Vitrage Gordijnen

Hollandhaag_haarlem_vitrage_hometrend Vriescogordijnenhomers7 Vitrage Holland haag

Hometrend Haarlem onderscheidt zich in prijs, omdat er voor ieder budget een vitrage gordijn te koop is. Van het huismerk dat kan worden besteld tot aan de middenklasse en de bekende merken. Bij elk vitrage gordijn zitten wij onder de adviesprijs. Hometrend heeft een grote collectie aan vitrages. Ze zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en patronen. Al onze vitrage gordijnen zijn op maat bestelbaar. Vitrages zijn goed te combineren met een stel overgordijnen. Wij adviseren u graag, zodat uw gordijnen perfect komen te hangen en u er jaren van kan genieten.

Een vitrage gordijn is niet alleen mooi maar draagt ook bij aan een prettige akoestiek in de kamer. Stijlvol en bijzonder effectief dus. Des te meer reden om deze gordijnen te overwegen.

Collectie Vitrage Gordijnen

Onze collecties bieden u een mogelijkheid om voor u het juiste product te kiezen, tegen een zeer voordelige prijs.
De basic collectie biedt u een zeer goedkoop assortiment dat voor iedereen toegankelijk is. Bovendien heeft u hier al gauw korting tot 25%!
Onze huiscollectie bestaat uit een voorraad vitrages van topkwaliteit en op maat gemaakt, tegen een lage prijs. Hier loopt uw korting op tot 20%!
Daarnaast hebben wij een merk collectie waar wij diverse topmerken verkopen en waar u veel kunt samenstellen naar eigen wens, bovendien ontvangt u hier al gauw korting tot 15%!

Bekijk onze uitgebreide collecties in onze recent geheel vernieuwde showroom in Haarlem!
Alle gordijnen worden op maat gemaakt en vakkundig door ons team opgehangen.

Hometrend Haarlem – Specialist in Vitrages

Vitrage gordijnen Haarlem

 

Behang offerte

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.