Shutters Haarlem

Shutters op maat

Luxaflex-shutters

Hometrend Haarlem heeft een uitgebreide collectie Shutters. Houten shutters met een lange levensduur in elke prijsklasse meerdere mogelijkheden.
De lamellen van de shutters zijn in ver schillende maten de verkrijgen. Daarbij heeft u keuze uit verschillende hout en mooie kleuren.
De shutters kunnen wij geheel op maat en smaak voor uw maken. Voor meer informatie over shutters, bekijk onze website Shutterlux (zie onderstaande logo).

Waarom Shutters

  • Shutters op maat gemaakt.
  • Geschikt voor speciale raamvormen.
  • Houten shutters met een lange levensduur.
  • Shutters in zwart en andere kleuren.
  • Mooi lichtinval
  • Prachtige uitstraling

Showroom Hometrend Haarlem

In onze recent vernieuwde showroom in Haarlem is ruim aandacht voor de prachtige collectie Shutters.
Verschillende modellen en uitvoeringen kunt u hier zien en de werking bekijken. Er is altijd iemand aanwezig u met raad en daad te helpen en de beste oplossing voor u aan te dragen.

Vakkundig inmeten en monteren

Al onze shutters worden op de juiste manier ingemeten en gemonteerd. Dat is een garantie voor jarenlang plezier van uw shutters.

 

witte shutters

 

shutterlux

Copahome shutters Haarlem Hometrend Haarlem shutters shutters haarlem hometrend

 

 

Behang offerte

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.