Referenties


Geachte klant,

Hometrend nodigt u van harte uit om een foto van uw nieuwe raamdecoratie naar ons te mailen. Wij plaatsen uw foto(s) op deze pagina zodat hier een mooi overzicht komt te staan.
U kunt uw foto(s) mailen naar info@dehuiscomponist.nl

Uw reactie wordt meer dan gewaardeerd.
Met vriendelijke groet,

het team van Hometrend.

“Beste mensen,

Hiermee wil ik even laten weten dat we heel erg tevreden zijn over het rolgordijn. Vooral nu het donker is kan je het lekker afsluiten.

Fijne feestdagen en een goed 2019!

Mevr mosseveld”

Onlangs hebben wij bij een klant prachtige gordijnen en houten jaloezieën geplaatst! Het resultaat mocht er zijn, samen met onze styliste is er in de showroom in Haarlem een plan bedacht om de woonkamer aan te pakken. Het resultaat zijn prachtige verduisterende gordijnen en voor de ramen houten jaloezieën. Top kwaliteit voor een kleine prijs, verkrijgbaar bij Hometrend Haarlem!

 gordijnen-shades-luxaflex-raamdecoratie-inrichting-haarlem

Professionele service, dat is een garantie bij Hometrend Haarlem. Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat alles keurig opgemeten wordt en de raamdecoratie producten zorgvuldig geplaatst worden. Onlangs hebben wij bij een klant nieuwe shutters gemonteerd, nadat de klant met onze styliste in de showroom een keuze had gemaakt. Wij bieden zeer voordelige shutters, maar ook andere raamdecoratie producten aan in onze grote showroom! Kom gerust langs en doe inspiratie op in onze inspiration center.

hometrend-collage-shutters-tevreden-klant

Behang offerte

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.