Bij ons vindt u prachtige shutters en andere raamdecoratie!

hometrend-collage-shutters-tevreden-klant

Klik om te vergroten.

Voordelige shutters

Wij zijn altijd erg blij om te horen wanneer een klant zeer tevreden is over onze diensten en producten. Bovenstaande afbeelding laat dan ook het eindresultaat zien van het plaatsen van shutters bij een klant in Haarlem. Nadat de klant samen met de styliste een keuze heeft gemaakt aan het soort en de kleur shutters zijn deze vervolgens geplaatst door ons team van vakkundige monteurs. Het eindresultaat mag er zeker weten, en de feedback in bovenstaande afbeelding liegt er niet om!

Ieder soort raamdecoratie

Bent u ook op zoek naar raamdecoratie? Hometrend Haarlem heeft voor elke situatie en ieder persoon wat wils. Of het nu gaat om gordijnen, zoals inbetweens, lamellen, paneel- of overgordijnen. Of juist jaloezieën, horren, facette shades of duette shades. Wij bieden een groot scala aan raamdecoratie producten.

Korting Luxaflex

Wist u dat wij nu 25% korting hebben op het gehele assortiment van Luxaflex? Bovendien kunt u al deze producten bewonderen in onze inspiratiecenter, in onze grote showroom in Haarlem. Bovendien zijn wij officieel dealer van het merk Luxaflex. Kom snel langs en laat u inspireren!