Paneelgordijnen Huiscollectie

De Huiscollectie biedt u een betaalbare en ruime keuze paneelgordijnen. Hierbij kunt u het grootste deel van de paneelgordijnen zelf samenstellen met daarbij een ruime keuze uit dessins, kleur en stof.

Deze paneelgordijnen passen vooral goed bij een strak en modern interieur, maar uiteraard kunt er ook voor kiezen om voor een meer klassieke uitstraling te gaan. De keuze is aan u!

Paneelgordijnen combineren

Wij staan graag voor u klaar met het selecteren van de juiste onderdelen. U kunt natuurlijk ook deze combineren, bijvoorbeeld een effen gordijn voor een strakke uitstraling. Of juist een gordijn met motief voor een klassieke uitstraling.

Korting op Paneelgordijnen

U kunt bij de huiscollectie paneelgordijnen rekenen op een korting tot 20%! Gegarandeerd de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen!

Behang offerte


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.