Overgordijnen Merkcollectie

Bent u op zoek naar overgordijnen van de grootste topmerken? Dan bent u bij de merkcollectie aan het juiste adres. Hier kunt u kiezen uit de grootste topmerken die wij aanbieden en daarnaast kunt u alles van begin tot eind zelf samenstellen. U bepaalt zelf de stof, kleur, afmetingen en de ophangmethode. Wij helpen u graag verder in onze showroom met het maken van de juiste keuze.

Hoogwaardige overgordijnen op maat

De kwaliteit van de overgordijnen op maat is voor ons heel erg belangrijk. Daarom wordt al ons maatwerk met veel zorg op maat gemaakt. Daarbij zorgen we natuurlijk ook voor het gebruik van de beste kwaliteit stoffen.

Om u te  helpen met het maken van de juiste keuze bieden wij u graag een kleurenstaal, u kunt dan zelf thuis de kwaliteit van het stof ervaren.

Behang offerte

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.