Lamelgordijnen Merkcollectie

verticale lamellen

Opzoek naar inspiratie voor je raamdecoratie? We staan voor u klaar om voor u aan de slag te gaan. Met kennis van zaken, passie voor het vak en u product om maat leveren. We denken met u mee, laten de mogelijkheden zien en helpen u met keuze maken waar je over 10 jaar nog blij mee bent.

Hometrend Haarlem biedt u een brede collectie lamellen aan. Door het ruime assortiment is er voor ieder interieur een passende oplossing. De mogelijkheden zijn soms overweldigend. Daarom helpen wij u graag met keuzes maken we hebben ook verschillende lamellen bijvoorbeeld van textiel, aluminium en kunststof, maar ook brede of smalle qua maat. Ook kunt u kiezen bij kunststof lamellen tussen recht of gebogen lamellen.

Bezoek onze showroom

Voor advies op maat en een goed overzicht van de mogelijkheden adviseren wij u om naar de showroom te komen. Naast onze collectie lamellen kunt u alles op het gebied van raamdecoratie bij ons vinden.
En als u er toch bent, ook alles op het gebied van buitenzonwering en vloeren zijn bij ons in de showroom te vinden.

Het team van Hometrend Haarlem staat voor u klaar. Ook op zondag!!

 

verticale lamellen van luxaflex

 

Behang offerte

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.