Lamelgordijnen Huiscollectie

lamellen

Voor voordelige lamelgordijnen in de omgeving Haarlem bent u van harte welkom in onze ruime showroom. Hier kunt u ons brede en complete aanbod lamellen bekijken.

Functioneel & decoratief

Lamellen zijn en blijven bijzonder functioneel en decoratief. Deze zijn een periode naar de achtergrond verschoven maar tegenwoordig weer helemaal trendy. Laat u daarom verrassen door de vele vernieuwde kleuren, materialen en meer! Hierbij kunt u een keuze maken uit lamellen van stof, aluminium, stof en pvc kunststof.

Wij helpen u graag in onze showroom met het maken van de juiste keuze lamelgordijnen voor uw interieur. Onze vakkundige teamleden staan voor u klaar. Daarnaast helpen wij u met het inmeten en het plaatsen van de lamelgordijnen.

Korting op Lamelgordijnen Hometrend Haarlem

U kunt bij de huiscollectie van lamelgordijnen rekenen op een korting tot 20%! Gegarandeerd de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen!

Behang offerte

 

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.