Inbetween Merkcollectie

bekende merken inbetweens

Inbetween gordijnen zijn een luchtige tussenvorm met een prachtig lichtinval en heel veel mogelijkheden. Het is eigenlijk een soort alternatief voor vitrage. De naam zegt het eigenlijk al, maar deze gordijnen zitten tussen vitrages en een overgordijn in.

Deze gordijnen zijn transparant genoeg om naar buiten te kunnen kijken, maar naar binnen kijken kan bij de meeste gekozen stoffen niet. De mate van transparantie heeft veel verschillen, zo zijn er ook stoffen met banen niet-transparante stof voor optimale privacy.

Ruime keuze dessins

Bij de merkcollectie Inbetween gordijnen heeft u een uitgebreid aanbod dessins. Zo heeft u keuze uit moderne of klassieke motieven en patronen, er is altijd wel iets wat bij úw interieur past. Bovendien staat ons team van experts voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van uw inbetween gordijn.

Showroom

In onze showroom kunt u werkelijk alles vinden op het gebied van gordijnen. Op het gebied van raamdecoratie zijn wij zeer uitgebreid en voor elk budget hebben wij mooie oplossingen.

 

Behang offerte

 

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.