Inbetween Huiscollectie

huiscollectie inbetweens

Bent u opzoek naar inbetween gordijnen voor een warme sfeer in u huis? In onze showroom in Haarlem helpen wij bij het kiezen van de juiste gordijnen. Samen met u werken we aan uw gordijnen die perfect passen bij u en u woonstijl.

Compleet assortiment

De Huiscollectie biedt u een ruim assortiment inbetween gordijnen aan. Hier kunt u kiezen uit veel diverse dessins, zoals een klassiek of moderne look. Ook worden de gordijnen op maat gemaakt worden. Maar ook kunne ze gemaakt worden als vouwgordijn of paneelgordijn.

Montage en opmeten Inbetweens

Ons team staat voor u klaar om u te helpen met het kiezen van een inbetween gordijn die bij uw interieur past. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de maten netjes worden opgemeten en de inbetween gordijnen gemonteerd worden. De tarieven voor het monteren van uw raamdecoratie kunt u op de website vinden.

Korting op Inbetweens Hometrend Haarlem

U kunt bij de huiscollectie inbetween gordijnen rekenen op een korting tot 20%! Gegarandeerd de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen in onze geheel vernieuwde gordijnen showroom!

 


Behang offerte

 

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.