Duette

Wat zijn Duettes?

Duettes zijn soort rolgordijnen. Alleen Duettes nemen minder ruimte in. En je kan ze halverwege het raam zetten. Ideaal voor je woonkamer of keuken. Jij ziet wel war er buiten gebeurd maar de inkijk is beperkt.  Zo geniet je van privacy.
Duettes hebben een unieke honingraatstructuur waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn.

Duettes houden zomers de warmte buiten en in de winter binnen. Ze kunnen verduisterend worden gemaakt voor in de slaapkamer bijvoorbeeld. Maar je hebt ze ook in luchtdoorlatend of transparant. Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse maten en voor dakramen.
U kunt kiezen uit verschillende plooi breedte, je hebt 25 mm, 32 mm en 64 mm.

Onze Duette Shades beschikken over kindveilige (bedienings)systemen.

Duettes kunnen ook heel goed in combinatie met mooie gordijnen, die bijvoorbeeld mooi naast de raampartij hangen.  Onze showroom in Haarlem is ook op zondag geopend.

In een oogopslag

  • energiebesparend
  • kindveilige bedieningsopties
  • voor bijzondere raamvormen

Korting op Duettes

Hometrend Haarlem onderscheid zich in prijs, omdat er voor ieder budget een duette te koop is. Van het huismerk tot aan de middenklasse en de bekende merken zoals het merk luxaflex. Bij elke Duette prijzen wij scherper dan de afgegeven advies verkoopprijs.

Luxaflex les stores duette(r) shades de luxaflex(r)- le controle subtil de la chaleur et la lumiere2115_2 DS_1076
Behang offerte

 

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.