Duette Huiscollectie

duette

Wanneer het zomer is en het buiten erg warm is dringt de hitte via de ramen binnen. En in de winter verlies je de warmte via de ramen van je verwarming. Met isolerende Duettes  heb je het temperatuurverschil beter onder controle. Doordat dat de Duettes binnen (hol) zijn kan de warmte niet ongehinderd naar buiten of binnen. Bovendien zorgen de Duettes makkelijke voor de perfecte lichtinval omdat je zelf kan bepalen op welke hoogte je hem vast zet in het raam.

U kunt kiezen uit talloze kleuren. De interieuradviseurs die bij ons werken hebben samen met de leveranciers een complete maar overzichtelijke collectie opgezet.
Wij beschikken wij over professionals die uw Duettes vakkundig monteren. Voorafgaand van het monteren vindt een exacte meting plaats om ervoor te zorgen dat u product de juiste maten heeft. Uw product op maat laten maken zit dan ook bij de prijs inbegrepen.

U bent welkom in onze showroom!

Raamdecoratie

 

Behang offerte

 

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.