3rde winnaar Herfst Loterij bekend gemaakt!

herfst-loterij-winnaar

Afgelopen herfst hadden wij bij De Huiscomponist een loterij gaande waar u kon meedoen door u in te schrijven met uw ordernummer. Wij feliciteren Frank Geusebroek met het winnen van een prijs ter waarde van €1500,-!  Dankzij zijn winnend ordernr van 182510 mag hij binnenkort €1500,- besteden in onze showroom.

Wanneer u een aankoop doet bij De Huiscomponist, welk product dan ook, dan ontvangt u van ons een ordernummer. Dit ordernummer kunt u invoeren op onze website van De Huiscomponist, en door onze Facebook pagina te liken activeert u hiermee uw lotnummer. Ook kunt u hiervoor een Google of Facebook beoordeling gebruiken.

Shoptegoed verdubbelen

Wanneer u zich heeft ingeschreven met uw ordernummer en deze geactiveerd heeft, kunt u ervoor kiezen om uw shoptegoed te verdubbelen!
Door een recensie te schrijven op onze Facebook, of Google+ pagina kunt u de prijs die u wint verdubbelen. Zo zijn de te winnen prijzen, van laag naar hoog: €250,- , €350,- en €750,- shoptegoed. Deze kunt u dus verdubbelen door een recensie te schrijven op onze Google+ of Facebook pagina!

Verschillende afdelingen met veel top producten

Bij De Huiscomponist kunt u terecht voor producten voor binnen en buiten uw huis. Of het nu gaat om top kwaliteit zonwering van Brustor, producten van Somfy, raamdecoratie van Luxaflex of top kwaliteit pvc & laminaat. Wij hebben het allemaal in huis. En dat voor een voordelige prijs! Wij hebben hierbij ook de grootste showroom van Noord Holland. Elke klant proberen wij zo goed mogelijk te helpen, of het nu gaat om het maken van de juiste keuze, of juist advies over het onderhouden van een vloer; bij ons bent u aan het juiste adres.

Meedoen met de Winter Loterij

Wilt u mee doen met de Winter Loterij? Ook nu maakt u kans op één van onze prijzen! Klik op onderstaande button om mee te doen. Let op, u heeft hiervoor wel een ordernummer nodig!